Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie hledá svědky nedělní dopravní nehody u Vnorov, zemřeli při ní 4 lidé

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Hodonín - Policie hledá svědky autonehody u Vnorov na Hodonínsku, při níž zemřeli čtyři lidé. Osobní vozy se čelně srazily v neděli krátce po 13:30 v zatáčce na silnici I/55 mezi Strážnicí a Vnorovy.

V osobním voze Renault Clio jedoucím od Strážnice cestoval sám třiadvacetiletý muž. Ve voze Ford Fiesta jedoucím od Vnorov jel sedmdesátiletý řidič a jeho další tři spolujezdci ve věku 64 až 74 let, muž a dvě ženy.

Nehodu přežila jedna z žena, záchranáři ji letecky transportovali do brněnské fakultní nemocnice v Bohunicích.

Policisté v místě nehody zajistili stopy a v současné době vyšetřují příčinu havárie. "Policisté se obracejí také na možné svědky této nehody, kteří místem mohli projíždět a vidět situaci krátce před nehodou, možná také způsob jízdy obou vozidel nebo nehodu samotnou," uvedl mluvčí Petr Zámečník.

Doplnil, že dotyční mohou mít ve voze například kameru, která mohla něco zaznamenat. Policie žádá tyto svědky, aby se ozvali na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.

Témata:  dopravní nehody Jihomoravský kraj EuroZprávy.cz

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 19:40

Škola Michael vychovává špičku současné mladé fotografie

Když získáte ocenění v prestižní soutěži Fotograf roku, kterou každoročně pořádá Asociace profesionálních fotografů ČR, je to velký úspěch. Dvacetiletý Matyáš Páleníček, čerstvý absolvent Střední školy reklamní a umělecké tvorby Michael, nedávno tuto cenu získal, a to v kategorii do 30 let.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy