Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Praha na týden uzavře Libeňský most

Praha
Praha
Foto: Pixabay

Praha - Libeňský most v Praze bude od pondělí do soboty vždy od 20:00 do 04:30 uzavřen pro veškerou dopravu. Důvodem jsou zkoušky statiky.

Měření je součást monitoringu, který provádí Technická správa komunikací (TSK) před plánovanou rekonstrukcí. Její termín zatím není znám.

Uzavření se bude týkat úseku mezi ulicemi Jankovcova a Štorchova, tedy hlavního mostu přes řeku. Objízdná trasa povede po ulici Povltavská a most Barikádníků na Rohanské nábřeží. Odkloněny budou i tramvajové linky 1, 6, 14, 25, 31 a 94.

Měření bude TSK provádět při přejezdech dvou vozidel o váze 40 tun v rychlosti maximálně pět kilometrů za hodinu. Po skončení měření bude od sobotních 07:00 hodin do úterních 18:00 z důvodu diagnostických prací zabrán jízdní pruh a chodník mostu ve směru z Karlína do Holešovic. Doprava bude vedena po kolejích.

Témata:  Praha doprava

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy