Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dva opilci zbili smetákem a lopatou pracovníky technických služeb, hledá je policie

Policie ČR, ilustrační fotografie
Policie ČR, ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Ostrava - Dva muži ve věku okolo 35 a 45 let v polocině června zbili dva pracovníky technických služeb. Jednomu v centru města sebrali lopatu a smeták a tím dvojici napadli. V případě dopadení hrozí pachatelům až tři roky vězení. Pokud máte k případu informace, volejte linku 158.

Podle jednoho z napadených byli útočníci opilí. Nejprve 14. června v poledne v centru Ostravy napadli muže, který měl na starost údržbu zeleně. Tomu se podařilo utéct na Masarykovo náměstí. Tam se potkal s kolegou, který zametal chodníky a cesty.

"Agresoři ale muže pronásledovali až na Masarykovo náměstí. Pracovníkovi úklidové čety vzali lopatu a smeták a oba zaměstnance technických služeb nářadím napadli. Zranění poškozených si vyžádalo lékařské ošetření a následné léčení," řekl mluvčí ostravské policie Richard Palát.

Oba útočníci byli středně vysocí. Starší má podle popisu svalnatou postavu a tetování na rukou. "Na sobě měl kraťasy a rozepnutou mikinu. Mladší hledaný má štíhlou postavu. Na sobě měl kraťasy a triko bílé barvy s potiskem," uvedl mluvčí.

Témata:  krimi napadení Ostrava

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy