Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Víkend na silnicích: Na Chebsku se srazilo auto s traktorem. U Liberce zachraňoval vrtulník motocyklistu

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Liberec/Cheb/Kroměříž - Vážné zranění utrpěl při dnešní nehodě na Liberecku motocyklista (46). Na Chebsku se dnes srazilo auto s traktorem, řidiče osobního vozu převezla sanitka do chebské nemocnice. Vážná nehoda se stala na Kroměřížsku.

Nehoda motocyklisty na Liberecku se stala krátce po 16:30. "Motocyklista jel ve směru od Bílého Kostela na Jítravu. V devadesátikilometrové rychlosti spadl na vozovku. Jak k tomu došlo, zjišťujeme," řekla krajská mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Muž má mnohočetná poranění a letecky byl transportován do traumacentra liberecké nemocnice. Kvůli přistání vrtulníku a vyšetřování okolností nehody byla silnice první třídy v tomto úseku zhruba půl hodiny pro dopravu uzavřená.

Kolize auta s traktorem se stala mezi Chebem a Mariánskými Lázněmi u odbočky na obec Lipová. Podle informací ČTK narazil automobil, který jel ve směru na Mariánské Lázně, do traktoru, který v tu chvíli odbočoval. Hlavní tah I/21 z Chebu na Mariánské Lázně je uzavřený. Objízdná trasa není, auta čekají ve frontě.

Šest lidí se dnes zranilo při nehodě dvou osobních aut v místní části Zdounek v Těšánkách na Kroměřížsku.  Vozidla se střetla kolem 13:30, srazila se auta Ford a Fiat. "Posádky z obou vozidel byly v péči záchranářů. Později přijely další dva sanitní vozy. Celkem bylo na místě šest zraněných. Všichni byli později převezeni k dalšímu vyšetření do nemocnice," uvedl mluvčí hasičů Roman Žemlička.

Témata:  dopravní nehody Liberecký kraj Karlovarský kraj

Aktuálně se děje

16. května 2024 18:37

Ukrajinci dosáhli zlepšení situace v Charkovské oblasti, tvrdí prezident i armáda

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj uvedl, že obráncům se podařilo částečně stabilizovat situaci v pohraniční části Charkovské oblasti na východě Ukrajiny. Ukrajinská armáda dnes sdělila, že na některých místech zastavila ruský postup. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy