Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V neděli zemřelo na českých silnicích sedm lidí

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Praha - Neděle 16. července na českých silnicích se stala druhým nejtragičtějším dnem letošního roku, dopravní nehody si v tento den vyžádaly sedm obětí. Z hlediska krajů nejhůře vyšel s ohledem na zemřelé Ústecký kraj.

Nehody na Ústecku si vyžádaly tři lidské životy. Dvě oběti má nehoda u Brozan nad Ohří na Litoměřicku, kde třicetiletý řidič vozu Opel Corsa vyjel mimo silnici a narazil do stromu. Muž na místě zemřel a po převozu do nemocnice zahynul i osmiletý chlapec, který s ním ve voze cestoval. Třetí obětí nedělních nehod v kraji je mladá žena, která zahynula na Lounsku.

Po jedné oběti si vyžádaly v neděli nehody, které se staly ve Středočeském, Plzeňském, Karlovarském a Moravskoslezském kraji. Mezi nimi byl i cyklista (69), který se v Dobraticích na Frýdecko-Místecku srazil s osobním autem.

U Aše na Chebsku se zabil motocyklista (63), podle informací ČTK motocykl sjel ze silnice, spolujezdkyně (57) je po ve vážném stavu.

Naproti tomu v sobotu 15. července se nestala v Česku ani jedna smrtelná nehoda. Letošní nejhorší bilanci má na kontě sobota 24. června, kdy na silnicích zahynulo devět lidí.

Témata:  dopravní nehody Ústecký kraj nehody aut

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy