Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Stromy popadaly na koleje a v hradeckém kraji zastavily několik vlaků

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Hradec Králové - Kvůli stromům, které popadaly při bouřce, byla dnes večer přerušená doprava na několika místech v Královéhradeckém kraji. Vlaky stojí například v úseku mezi Trutnovem a Teplicemi nad Metují na Náchodsku.

Vlaky na trati mezi Trutnovem a Teplicemi zastavily podle informací Českých drah před spadlými stromy v různých úsecích tratě, nyní čekají na obnovení provozu.

Doprava je kvůli spadlému stromu zastavená také v úseku mezi Malými Svatoňovicemi a Trutnovem. Kvůli překážce na trati stojí i doprava mezi Třebechovicemi pod Orebem a Týništěm nad Orlicí.

Hasiči v Královéhradeckém kraji vyjížděli od noci ze čtvrtka na pátek v souvislosti se silným větrem a deštěm k desítkám výjezdů, nejčastěji šlo o stromy spadlé na silnice.

Podle meteorologů má být v hradeckém kraji oblačno s deštěm i později večer, postupně mají být přeháňky v kraji již jen ojedinělé. Oblačno s ojedinělými přeháňkami má být i v sobotu, ubývat oblačnosti začne až večer.

Témata:  Královéhradecký kraj vlaky

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy