Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muže z Děčína zabila pravděpodobně jeho přítelkyně

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Děčín - Mrtvého muže, kterého našli včera v Děčíně, pravděpodobně zabila jeho družka. Policisté už ji vyslechli, ale zatím neobvinili.

Mrtvolu sedmdesátiletého muže objevili kolemjdoucí v neděli pozdě večer v děčínské čtvrti Bynov. Případ si převzala okamžitě ústecká mordparta a dnes oznámila, že šlo nepochybně o vraždu.

To, že muž byl zavražděn, potvrdily výsledky pitvy. "V průběhu ohledání a dalšího šetření jsme zjistili, že muž zemřel násilnou smrtí. Případ si proto převzali krajští kriminalisté. Ti nyní pokračují v úkonech trestního řízení, vyslýchají osoby a zajišťují důkazní materiál," popsala obecně policejní mluvčí Alena Bartošová.

Mluvčí nicméně potvrdila, že jednoho podezřelého by policisté už měli. Vlastně podezřelou. "V souvislosti s činem jsme zadrželi podezřelou osobu. Jedná se o ženu z Děčína, která měla k poškozenému blízký vztah. Na základě zjištěných skutečností případ šetříme jako zvlášť závažný zločin vraždy. S ohledem na počátek šetření nemohu v tuto chvíli sdělit více informací," řekla policejní mluvčí.

Podle informací TV Nova byla družka muže o dvacet let mladší. Oba svorně hodlovali alkoholu a hádky byly u nich poměrně časté. Několikrát kvůli tomu vyjížděla i policie.

Sousedi tvrdí, že žena (50) nepracovala a živil ji muž (70). Údajně ho doma často týrala a bila ho. Žena je zatím v cele předběžného zadržení a dosud nepadlo její obvinění.

Témata:  krimi vražda

Aktuálně se děje

18. května 2024 18:43

Meteorologové se zabývají podezřením na tornádo na Ústecku

Na Ústecku se v sobotu odpoledne možná vyskytlo tornádo, uvedl Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) na sociální síti X. Podle meteorologů šlo případně o velmi slabé tornádo. Škody hlášeny nejsou. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy