Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Při nehodě dvou aut u Chlumčan se zranilo sedm lidí

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Plzeň - Na silnici I/27 u Chlumčan na Plzeňsku se dnes odpoledne zranilo při nehodě dvou osobních aut sedm lidí. Silnice je v místě nehody uzavřena a policie dopravu odklání. Vážná dopravní nehoda se dnes před polednem stala také v obci Lovčice na Královéhradecku.

Podle prvních informací havarovaly u Chlumčan kolem 15:30 vozy značky Kia a Škoda Octavia v místě, kterému se říká Na Vysoké. "Auta se zřejmě čelně střetla. V jednom autě se zranili tři lidé, v druhém čtyři," uvedla krajská policejní mluvčí Veronika Hokrová.

V obci Lovčice na Královéhradecku se dnes srazilo osobní auto s motocyklem, na místě zasahoval vrtulník. "Řidička osobního vozu s největší pravděpodobností nedala přednost motorkáři. Ten utrpěl vážná zranění. Dechová zkouška u řidičky je negativní," uvedla Alena Kacálková z krajského policejního ředitelství v Hradci Králové.

Provoz v místě nehody je omezen. Průjezd je možný jen jedním směrem z Hradce Králové na Prahu.

Témata:  dopravní nehody nehody motorkářů Plzeňský kraj

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy