reklama

„Ani nevím, kolikrát jsem viděl film 300: Bitva u Thermopyl. Ale až teď si uvědomuji, že naši evropští předkové neustále bojovali za svobodu a svoji kultůru proti nájezdům arabů a negroidů. Historie se pořád opakuje,“ filosofuje umělec.

Situace dnes je podle něj velmi podobná. „Tenkrát zradil mrzák toužící po ženách a penězích. Dnes zrazují politici ze stejných důvodů. Sparťanský senát se tehdy zachoval 'sluníčkářsky', jako dnešní bruselský parlament. Tenkrát neposlal bojujícímu králi vojenskou pomoc, dnes bez boje otevřel hranice,“ srovnává Josef.

„Je mi 55 let. Celý svůj život prožívám v evropském míru. Ještě před třemi roky by mě nenapadlo, že bych svůj život neměl v míru dožít. Teď, díky 'vítačské' politice, o tom pochybuji,“ povzdechl si hudebník, který již v minulosti ostře vystupoval proti migrantům a islámu.

Jeho příznivci mu v komentářích vyjadřovali souhlas a podporu. Bohouš Josef proto přidal další úvahy. „Malá úvaha: dnes by možná takový film, díky 'korektnosti', ani nevznikl. Nejhorší je autocenzura bílých kr*ténů, kteří neví, kam patří. Stejně jim negroidi uříznou hlavy. Zásluhy je nezachrání. Věřím, že tito kolaboranti, budou jednou odsouzeni,“ dodal zpěvák.