Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dávejte pozor na Plzeňsku. Z psychiatrické nemocnice utekli pacienti

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Plzeň - Policie hledá dalšího pacienta psychiatrické nemocnice v Dobřanech na Plzeňsku. V poslední době takových případů přibývá. Jen za minulý týden jich uteklo několik. Někteří můžou být nebezpeční.

Miroslav Vokáč, Dalibor Panýrek a Patrik Hrubý - ty všechny spojuje duševní nemoc a také to, že během týdne zmizeli z psychiatrické nemocnice v Dobřanech.

Všichni měli povolené vycházky a využili příležitosti. Někteří můžou být bez svých léků i nebezpeční, a to sobě ale i lidem v okolí. Podle odborníků je chování psychicky nemocných lidí nevyzpytatelné a když nejsou pod dohledem lékaře, je nebezpečí pochopitelně vyšší.

Třiatřicetiletého Miroslava Vokáče byste mohli poznat podle zelené mikiny ve které utekl a také ledvinky, kterou stále nosí připnutou za pasem.

Dalibor Panýrek se následně do léčebny vrátil. Serveru Globe24.cz to sdělila jeho matka.

Poslední z uprchlých pacientů, Patrik Hrubý, má krátké hnědé vlasy a hnědozelené oči. Při útěku měl na sobě červenou mikinu a modré tepláky. Na levé ruce a pravé noze má tetování.

Pokud jste některého z pacientů v minulých dnech viděli, ozvěte na linku 158.

Témata:  krimi psychiatrie

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 11:15

USA oznámí dlouhodobou pomoc pro Ukrajinu v hodnotě šest miliard dolarů

V pátek se Spojené státy chystají oznámit dlouhodobou vojenskou pomoc pro Ukrajinu v hodnotě šest miliard dolarů, zahrnující munici pro systémy protivzdušné obrany. Informovala o tom agentura AP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy