Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Česká modelka napadla na diskotéce mladší dívku, odsedí si 5,5 roků

Soud, ilustrační fotografie
Soud, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Ostrava - Krajský soud v Ostravě poslal na 5,5 roku do vězení třiadvacetiletou Sarah Chlebkovou. Modelka na diskotéce v Orlové loni napadla sedmnáctiletou dívku.

Žena dívce o obličej rozbila sklenici. Chlebkové, která se v posledních letech snaží prosadit jako modelka, přitížil hlavně fakt, že v minulosti už byla dvakrát pro napadení jiných žen souzena.

První odsouzení bylo za to, že dala v klubu jiné ženě pěstí, zrušila amnestie prezidenta Václava Klause. V roce 2014 pak v baru v ostravské Stodolní ulici napadla jinou ženu. I v tomto případě ji udeřila sklenicí do hlavy. Ostravský okresní soud ji za výtržnictví a pokus o ublížení na zdraví udělil tříletý podmíněný trest. Zkušební doba byla stanovena do roku 2020.

Žena ale podle soudu v násilném chování pokračovala. Loni jí na diskotéce v Orlové vadil tanec sedmnáctileté Denisy. Podle rozsudku dívku nejprve chytila za vlasy a pak jí sklenici, kterou držela v ruce, rozbila o hlavu. Napadená utrpěla řezné rány ve tváři. Jizvy jsou viditelné dodnes. Podle znalců ale zranění mohla být mnohem vážnější. Například mohla zraněná dívka přijít o oko.

Témata:  napadení krimi soudy

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 13:46

Černochová vymění šéfa Vojenského zpravodajství. Bude jím Bartovský

Vláda ve středu na návrh ministryně obrany Jany Černochové (ODS) odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Bartovského ředitelem Vojenského zpravodajství (VZ). Po úterním projednání na plénu sněmovního obranného výboru tak byly splněny zákonné podmínky pro jeho jmenování.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy