Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Horáček ve druhém kole podpoří Zemanova protikandidáta

Michal Horáček
Michal Horáček
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - Prezidentský kandidát Michal Horáček počítá s tím, že v případném druhém kole podpoří protikandidáta současné hlavy státu Miloše Zemana.

Řekl to novinářům ve svém volebním štábu. Zemanovu protikandidátovi by nabídl i prostor na billboardech, které má pro období mezi oběma koly voleb předplacené, dodal.

Horáček, který v průběžných výsledcích aktuálně bojuje o čtvrtou příčku s Markem Hilšerem, novinářům řekl, že do kampaně dal všechno a bral ji vážně. Předvolební debaty osmi Zemanových vyzyvatelů podle něj přinesly kultivovanější diskusi. "Podařilo se nám nastavit novou laťku, která, doufám, v české politice zůstane," uvedl Horáček.

V případném druhém kole chce podpořit svou energií i svými prostředky kohokoliv, kdo postoupí proti Zemanovi. "Pokud bych to neměl být já, nabídnu takovému kandidátovi prostor na billboardech, které jsem koupil, abych ukázal, že to myslím vážně," konstatoval Horáček.

Témata:  Michal Horáček volby volby 2018

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy