Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Druhé kolo kampaně zahájí Drahoš v Moravskoslezském kraji, doprovodí ho i manželka

Jiří Drahoš ve volebním štábu
Jiří Drahoš ve volebním štábu
Foto: Jan Nebřenský / INCORP images

Praha - Druhé kolo kampaně zahájí prezidentský kandidát Jiří Drahoš v Moravskoslezském kraji. Doprovázet ho bude i jeho manželka Eva. Zúčastnit se chce také televizních duelů se současným prezidentem. V jaké televizi se budou konat, zatím není jasné

Už v sobotu po sečtení volebních výsledků v prvním kole oznámil, že bude chtít během necelých dvou týdnů zbývajících do druhého kola vyjet především za nepřesvědčenými voliči do regionů.

V úterý Drahoš navštíví Ostravu, Jablunkov a Třinec, kde půjde na hokej. ČTK to dnes sdělila jeho mluvčí Kateřina Procházková.Do Ostravy se kandidát vydá deset minut po poledni vlakem z Prahy, zpět se vrátí autem.

Během dne má v plánu se setkávat s voliči, navštíví také semifinále hokejové Ligy mistrů třineckých Ocelářů proti finskému JYP Jyväskylä. Zápas v třinecké Werk Areně, ve kterém se rozhodne o letošním finalistovi hokejové Ligy mistrů, začíná od 17:00.

Drahoš z Jablunkova, kde se v úterý zastaví, pochází. Oznámil v něm také loni svou prezidentskou kandidaturu.

Témata:  Jiří Drahoš prezidentská kampaň

Aktuálně se děje

2. května 2024 16:30

Obnova domů v Pásmu Gazy podle OSN může trvat 80 let

Obnova domů v Pásmu Gazy by se podle zprávy Organizace spojených národů (OSN) zveřejněné ve čtvrtek mohla prodloužit až do následujícího století, informuje agentura Reuters.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy