Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zemanovi příznivci napadli novináře. Zaútočili na ně pěstmi

Miloš Zeman ve volebním štábu
Miloš Zeman ve volebním štábu
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - V pražském Top Hotelu došlo k incidentu mezi novináři a příznivci prezidenta Miloše Zemana. Fotografové a kameramani byli častováni nadávkami místy došlo i na pěstní souboj.

"Jestli chce sem nějaký novinář jít, tak jedině přes mojí mrtvolu," varoval žurnalisty jeden z příznivců prezidenta Miloše Zemana. Konflikt natočila redaktorka Pavlína Kosová, která byla také obětí útoku jednoho z podporovatelů současné hlavy státu. Novinářka zveřejnila napadení na svém twitterovém účtu.

Ve štábu Miloše Zemana padají pěsti #Volby2018 #PrezidentskeVolby2018 #seznamzpravy #televizeseznam pic.twitter.com/Nk3f0q5bGn

— Pavlína Kosová (@pavlina_kosova) 27. ledna 2018

Útoky pokračovaly i nadále. Jeden z agresorů se poté obrátil i na samotnou redaktorku Seznam Zprávy, kterou posléze také napadl. 

Ve štábu Miloše Zemana. Podporovatel si dovolil i na mě #Volby2018 #PrezidentskeVolby2018 #seznamzpravy #televizeseznam pic.twitter.com/YHkgoqKZo7

— Pavlína Kosová (@pavlina_kosova) 27. ledna 2018

"Nebudu vám říkat kdo jsem. Běžte do pr**le!" řekl jeden z agresorů pro Aktuálně.cz, který odmítl sdělit své jméno. 

Témata:  Miloš Zeman fotografové volby napadení novinářů ve štábu Miloše Zemana

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 10:02

Izrael kritizuje zprávu o neutralitě UNRWA

Izrael kritizuje zprávu o neutralitě Agentury OSN pro palestinské uprchlíky (UNRWA). Ta přišla v pondělí s informacemi, že Tel Aviv nikdy nevyjádřil obavy ze zaměstnanců UNRWA, jejichž seznam dostává každoročně od roku 2011.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy