Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Babiš odjezd na dovolenou oznámil žertovným videem, s rodinou odjel k moři

Andrej Babiš /ANO/
Andrej Babiš /ANO/
Foto: Halin Selasicz / INCORP images

Praha - Premiér v demisi Andrej Babiš (ANO) stráví velikonoční svátky u moře. Svým příznivcům poslal žertovné video, ve kterém napřed naznačuje svůj odchod, následně ale uvede na pravou míru, že se chystá pouze na dovolenou.

Video je označeno "Hned si pusťte tuto důležitou zprávu!". "Tak já jdu, balím, nějaký čas se neuvidíme a mně se po vás bude strašně stejskat," říká premiér v úvodu. Následně však zklame ty, kdo podle něj už jdou slavit. "Dělám si legraci, jsou Velikonoce, takže jdu s rodinou k moři za teplem," uvádí.

Babiš zamířil na dovolenou už ve čtvrtek, mimo republiku by měl být přinejmenším do středy, kdy ho na jednání kabinetu v demisi zastoupí první místopředseda vlády Richard Brabec (ANO).

O velikonoční dovolené informoval Babiš už v únoru hovořil o zdravotních potížích. Tehdejší bezpečnostní konferenci v Mnichově vynechal kvůli tomu, že měl problémy s vysokým tlakem, praskla mu žilka v oku a vinou stresu také trpěl migrénami.

Na příští čtvrtek je v plánu klíčové jednání ANO a ČSSD o vzniku vlády, na kterém sociální demokraté očekávají od ANO návrh řešení personálních otázek.

Témata:  Andrej Babiš

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

26. dubna 2024 21:50

Biden poprvé deklaroval, že chce debatovat s Trumpem

Listopadovým prezidentským volbám v USA by měly předcházet předvolební duely obou kandidátů. Úřadující prezident Joe Biden se v pátek jasně vyjádřil, že nejpozději na podzim je ochoten debatovat s republikánským vyzyvatelem a svým předchůdcem Donaldem Trumpem, informovala AP. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy