Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Kam se poděly miliony po Grossově smrti? Vdova Šárka odhalila pravdu

Stanislav Gross
Stanislav Gross
Foto: Korzo

Praha - Šárka Grossová měla údajně po smrti manžela, expremiéra Stanislava Grosse, přijít o 100 miliónů, které prý zmizely ze sejfu. Nyní vysvětlila, jak to skutečně je.

Médii už dříve obletěla zpráva, podle které přišla vdova Šárka o 100 milionů korun po zesnulém expremiéru a na účtu jí mělo zbýt jen 170 korun. Grossová ale tvrzení bulváru rázně popřela.

"Já se vždycky strašně směju, když čtu články, co mi zůstalo, co se stalo a že mi někdo vybílil účty. 170 korun mi nezůstalo, z účtu mi nic nezmizelo, já bych tohle ráda uzavřela, všechny tyhle dohady. Nicméně bylo to hodně těžký a díky bohu mám přátele, kteří mi teď finančně pomáhají," uvedla vdova pro TopStar magazín.

Dědictví prý ale stále vyřešeno není. "Je to u právníků a musí se čekat. Když se to podá, tak se zase rok čeká, prý na soud, nevím, je to strašně dlouhý. Já jsem si myslela, že když se někdo nedohaduje, když všechno podepíšeme, že to bude rychlejší, ale ne, bohužel není zatím," dodala.

Nyní prý Šárka žije hlavně pro své dcery Denisu a Natálku "Učíme se to všechno zvládat, není to nejlehčí, ale člověk nemá na výběr, takže musí," tvrdí Grossová.

Témata:  Stanislav Gross

Aktuálně se děje

16. dubna 2024 19:44

Podle Stanjury ODS nepočítá s vytvořením vládní koalice s hnutím ANO

Podle ministra financí a prvního místopředsedy ODS Zbyňka Stanjury strana nepočítá s možností vytvoření vládní koalice s hnutím ANO po příštích sněmovních volbách v roce 2025. Stanjura to uvedl v České televizi v podvečer. Podle něj se ODS bude příští rok snažit o volební vítězství s cílem získat pozici premiéra a stát se nejsilnější vládní stranou.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy