Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nehoda: Na D7 narazilo auto do sanitky, čtyři lidé utrpěli zranění

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Stehelčeves (Kladensko) - Na dálnici D7 na Kladensku dnes narazilo auto do sanitky, která přijela k dopravní nehodě. Obě kolize si vyžádaly celkem čtyři zraněné. Dva záchranáři utrpěli lehká a dva cestující v osobních autech středně těžká zranění, řekli ČTK mluvčí krajských hasičů a záchranné služby Ladislav Holomčík a Petra Effenbergerová.

Událost se stala na 10. kilometru ve směru na Slaný. Kolem 08:45 tam havarovalo osobní auto, které skončilo na boku mimo dálnici. Ve voze utrpěl jeden člověk středně těžké zranění.

K nehodě vyrazili záchranáři, do nichž ale zezadu narazilo další auto. "Naši jsou zraněni lehce, jeli do Slaného na chirurgii," uvedla Effenbergerová. Ve vozidle, které narazilo do sanitky, utrpěl další člověk středně těžké poranění.

Oba zranění civilisté podle Effenbergerové skončili v pražské motolské nemocnici.

Témata:  dopravní nehody dálnice D7 Zdravotnická záchranná služba

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy