reklama

Problémy v rodině vyvrcholily v listopadu roku 2014, v den, kdy žena slavila své narozeniny. Jenomže výpovědi obou bývalých partnerů o tom, co se stalo, se úplně liší.

Žena tvrdí, že ji tehdejší manžel v opilosti uštědřil několik ran a potom znásilnil. Prý prosila, ať to nedělá, ale všechno bylo marné. Verze jejího bývalého manžela připomíná scénu z červené knihovny. Donesl prý víno, popíjeli spolu, potom jí masíroval záda, což jeho bývalá partnerka měla vždy prý ráda, a večer skončil sexem.

Druhý den mu ale zavolali kriminalisté a řekli mu, že v noci znásilnil svoji tehdejší ženu. "Jedná se o znásilnění, kdy následkem toho znásilnění je posttraumatická porucha, což je těžká újma na zdraví u poškozené. Za daný zločin znásilnění pak obviněnému hrozí rozpětí od pěti do dvanácti let," zveřejnil k případu státní zástupce Leo Foltýn.

Někdejší pár se ale shoduje v tom, že už delší čas nebylo jejich soužití ideální. Okresní soud v Kroměříži se dokonce zabývá trestním oznámením, které žena na svého bývalého muže podala kvůli tomu, že údajně sexuálně obtěžoval i jejich společné děti. I to se nejspíš dostane před krajský soud.