Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nepovedená party: Sestry nezvládly své kamarády. Ti zdemolovali a vykradli byt jejich matky

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Brno - Dvě sestry z Brna uspořádaly párty v domě svojí matky, když byla pryč. Akce se jim však vymkla z rukou. Matka, když dorazila domů, objevila zdevastovaný a vykradený byt.

"Sestry ve věku 15 a 19 let pozvaly domů v matčině nepřítomnosti a bez jejího vědomí větší skupinu lidí, kteří zdemolovali zařízení bytu," řekl tiskový mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Jednalo se o oslavu narozenin jedné ze sester. Párty se však příliš rozjela a dívky nezvládly krotit své přátele. Ti zdemolovali celý dům.

Když přišla jejich matka domů, nestačila se divit. Dům byl v dezolátním stavu. "Žena ukázala strážníkům pomalované stěny v přízemí domu, v patře byly vysypané skříně a v její posteli prý někdo spal, což žena poznala podle způsobu poskládání ložního prádla," řekl Ghanem.

Matce dcer se podle jejích slov ztratily hodinky, šperky v hodnotě 30 tisíc korun a 25 tisíc korun v hotovosti. Ženy byla tak rozrušená, že jí strážníci několikrát nabízeli zavolání lékaře. To však žena pokaždé odmítla.

"Na místo se dostavili také státní policisté, kterým strážníci případ předali pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu."

Témata:  krimi krádeže život Policie ČR

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 20:49

Bělorusko tvrdí, že úspěšně zabránilo pokusu o dronové útoky z Litvy

Šéf Běloruského výboru pro státní bezpečnost (KGB) Ivan Tertel tvrdí, že jeho země úspěšně zabránila pokusu o dronové útoky z Litvy směřující na hlavní město Minsk a jeho okolí.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy