reklama

„Já se jmenuju Tomáš Klus a jsem otec, manžel a písničkář. A především jsem lidumil a sluníčkář, říká o sobě zpěvák v rozhovoru pro Perspektivu. I proto by byl rád, kdyby k sobě lidé našli cestu a říkali si pravdu. 

Klus se rozpovídal například o svém kolegovi Richardu Krajčovi, se kterým před pár lety spolupracoval například na skladbě Cesta. Teď ho ale spíše kritizuje kvůli jeho pletkám s šéfem hnutí ANO Andrejem Babišem.

„Já bych byl úplně cajk, kdyby Richard řekl: tohle je můj kámoš a já ho podporuju. A točí nám zmrzlinu na Kryštofcampech, protože to tady celé platí a tak si dělá píárko. Když někdo říká pravdu a věří tomu, co dělá, tak je to pro mě v pohodě a respektuju to,“ vysvětluje písničkář.

Nejvíce mu prý vadí, že frontman kapely Kryštof nedokáže přiznat barvu. „ A pravda je strašně důležitá, jinak to s námi špatně dopadne. Proto mám pocit, že je Richard v poslední době v nějakém útlumu, protože začíná být vidět, že podal ruku ďáblu,“ myslí si Klus.

„Já Andreje Babiše nesoudím jako člověka, ale nejsem schopný pochopit některá rozhodnutí v životech těch lidí, která dělají bez ohledu na to, jaký přínos nebo odnos to bude mít pro společnost. A kteří jsou velmi krátkozrací a zahledění. A tahle angažovanost – ano, ať si hraje na mítincích, když věří té straně. Ale ať to přizná. Ať je to čistý a fér,“ vzkazuje Krajčovi jeho kolega z branže.

„Něco si od někoho brát a pak dělat, že to tak není, nebo teda je, ale jen tak trochu, to je habaďůra,“ má jasno Klus.