Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Řidič na Blanensku srazil a zabil muže, z místa činu ujel

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Šošůvka - Na konci obce Šošůvka na Blanensku srazilo dnes brzy ráno auto 27letého muže, který na místě zemřel. Řidič ujel a policie po něm pátrá. Hledá i svědky tragické události.

"Na silnici ležel mladý krvácející muž. Zjistili jsme, že je to po dopravní nehodě. Srazilo ho auto a ujelo. Muž zemřel," uvedla policejní mluvčí Alice Musilová.

Policie hledá auto, které muže srazilo, i nové svědky. "Od svědků máme informace, že nehodu mohlo způsobit červené nebo černé auto, osobní, případně kombi nebo menší dodávka. Přihlásit se nám na linku 158 mohou i lidé, kteří mají na domech kameru. Mohla něco zachytit. To stejné platí i pro řidiče s kamerou, kteří místem projížděli," řekla Musilová.

Policie hledá také dalšího řidiče, který u sraženého zastavil, ale potom ujel. "Měl by mít také vozidlo červené barvy. Žádáme, aby se přihlásil," dodala Musilová.

Témata:  krimi dopravní nehody Jihomoravský kraj

Aktuálně se děje

21. dubna 2024 20:38

Mrazivé noční počasí až do odvolání. Výstraha platí téměř pro celou zemi

Mrazivým počasím začne i nadcházející týden, do jehož začátku zbývá pár hodin. Teploty budou v noci klesat pod nulu téměř na celém území republiky, platí výstraha Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy