Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Řepka si má odsedět 6 měsíců ve vězení. Soud ho potrestal za internetové útoky na Erbovou

Erbová, Vlaďka
Erbová, Vlaďka
Foto: Korzo

Brno - Fotbalista Tomáš Řepka dostal půl roku vězení za internetové útoky na svou bývalou manželku Vlaďku Erbovou. Inzeráty, kterými jejím jménem nabízel sexuální služby, porušil cizí práva. Potrestána byla i Řepkova současná partnerka Kateřina Kristelová, má zaplatit pokutu 50 tisíc korun.

Řepka i Kristelová se proti trestům odvolali. "Je mi to líto, byla to klukovina. Omlouvám se paní Erbové. Ale kdybych se nejmenoval Řepka, tak tady nestojíme," řekl u Městského soudu v Brně Řepka.

Erbová už dříve uvedla, že kvůli inzerátům, na které jí přicházely oplzlé odpovědi, utrpěla psychickou újmu. "Ve chvíli, kdy se ukázalo, kdo za tím stojí, jsem se zhroutila. Nebyla jsem schopná každodenního režimu, nemohla jsem spát. Vyhledala jsem psychiatry, na terapii chodím dodnes," vypověděla před soudem.

Řepkovi přitížily i dřívější soudní kauzy. V letech 2015 a 2016 byl dvakrát odsouzen k podmínečnému trestu za řízení v opilosti. Letos v květnu mu soud potvrdil další trest - 180 hodin obecně prospěšných prací za zanedbání povinné výživy. Kvůli neplacení výživného na syna bývalý obránce Ostravy, Sparty, West Hamu a Fiorentiny také přišel o řidičský průkaz.

Témata:  Tomáš Řepka Vlaďka Erbová Kateřina Kristelová

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy