Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Záhada tří mrtvých ve Zlíně objasněna? Podle policie to nebyl trestný čin

Policie ČR
Policie ČR
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Zlín - Případ úmrtí tří lidí v rodinném domě ve Zlíně policie odložila. Podle kriminalistů spáchali sebevraždu, trestný čin se tedy nestal.

Tři mrtví lidé byli v rodinném domě ve zlínské místní části Podhoří nalezeni 5. února. O den později policie informovala, že věc vyšetřuje pro podezření z vraždy. V polovině února kriminalisté uvedli, že se na smrti osob zřejmě nepodílel nikdo další.

Objevená těla patřila 60leté ženě, její 43leté dceři a 37letému synovi. O jejich nálezu informoval policii 65letý otec dětí, který však se ženou trvale nebydlel. Ženy a muž zemřeli podle policie už několik týdnů, možná i měsíců předtím, než se našla jejich těla. 

"Kriminalisté si v rámci prověřování vyžádali několik znaleckých posudků a odborných vyjádření z různých znaleckých oborů a na základě výsledků a dalšího prověřování nezjistili cizí zavinění," uvedla krajská policejní mluvčí Lena Javorková.

Témata:  krimi Zlín sebevražda

Aktuálně se děje

8:45

Ukrajinská armáda stahuje z bojiště americké tanky Abrams

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy