reklama

„Nové vedení ČSSD se, po měsících totální nečinnosti, pustilo do kampaně pro komunální volby s heslem “Zkraťme pracovní dobu”. Věřím, že začnou u sebe a zkrátí si svojí pracovní dobu pro stranu na minimum. Nebo, nejlépe, ať se na to raději vyse*ou úplně,“ poradil jim muž, který ještě nedávno kandidoval na předsedu ČSSD.

Jukl, který je ředitelem městské knihovny v Poličce, ve svém projevu na únorovém sjezdu strany odmítl vstup strany do vlády s Andrejem Babišem. ČSSD by se tím podle něj stala "Kosteleckými uzeninami české politiky".

Nad kampaní ČSSD pro komunální volby se pozastavil i sociální demokrat a někdejší státní tajemník pro evropské záležitosti Tomáš Prouza. Na svém profilu zveřejnil fotku billboardu z Havířova. Na něm sociálnědemokratická kandidátka na primátorku Jana Feberová slibuje „Havířov bez migrantů“.

„Teprve až když to vidíte na vlastní oči, dochází vám, kolik lidí je Tomio Okamura schopný zblbnout. Migrující Poláci dojíždějící do Havířova za prací nás musí mít hned radši...“ posteskl si Prouza.