Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Při vážné nehodě na Zlínsku se čtyři lidé zranili

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Při nehodě osobního automobilu mezi Valašskými Klobouky na Zlínsku a Lačnovem na Vsetínsku se v noci na dnešek zranili čtyři lidé, z toho dva těžce. Řidiče a jeho spolujezdce, který seděl na předním sedadle, museli z vozidla vyprostit hasiči. Osmadvacetiletého řidiče přepravil vrtulník se závažným zraněním do nemocnice v Ostravě, jednadvacetiletý spolujezdec skončil s těžkým zraněním v nemocnici ve Zlíně, řekla dnes ČTK policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

"Řidič osobního vozidla značky Audi zřejmě přecenil své schopnosti a kvůli velké rychlosti havaroval do stromu," uvedla mluvčí. Další dva spolujezdci, osmadvacetiletý muž a pětadvacetiletá žena, skončili s lehkými zraněními v nemocnici.

"Dechovou zkoušku u řidiče nebylo možné provést kvůli vážnému zranění. Zda byl při jízdě pod vlivem alkoholu, stanoví lékařské vyšetření," uvedla Kozumplíková. Škoda na vozidle je 150.000 korun. Okolnosti nehody policisté zjišťují.

U Valašských Klobouk směrem na Brumov-Bylnici se dnes brzy ráno stala další nehoda, osobní vůz sjel do příkopu. "Vozidlo řídila dvaadvacetiletá žena, společně s ní cestoval ve vozidle stejně starý muž a o rok mladší žena. Řidička utrpěla při nehodě těžké zranění, zbylí dva cestující utrpěli zranění lehká. Všechny tři převezli záchranáři k ošetření do nemocnice," uvedla mluvčí. Dechová zkouška u řidičky byla negativní.

Témata:  Zlín Zlínský kraj nehody aut

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 9:38

Zvyšujete jaderné napětí, obvinila Čína alianci AUKUS

Čínský ministr zahraničí Wang Yi obvinil země zapojené do bezpečnostního paktu AUKUS z vyvolávání rozporů a zvyšování rizika šíření jaderných zbraní v oblasti jižního Tichomoří. Informovala o tom agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy