Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Vlastizrada, zednáři, kolaboranti. Před Českou televizí vypukla demonstrace

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Jan Zýka, EuroZprávy.cz

Praha - Obviňování z vlastizrady a šíření propagandy a lží provázelo dnešní demonstraci před sídlem České televize. Sešla se na ní zhruba třicítka lidí.

Akci pod hlavičkou Aliance národních sil zakončili výzvou ministru vnitra Milanu Chovancovi (ČSSD), aby se jeho tým pro monitorování zahraniční propagandy na veřejnoprávní televizi zaměřil.

Výzvu mu adresovali přesto, že v projevech řečníků zněla slova o tom, že ČT straní stranám včetně ČSSD a že vláda by měla podat demisi.

ČT prý podléhá mimo jiné diktátu Evropské komise nebo "mocných nadnárodních zednářských a iluminátních kruhů". Navíc ji prý kontrolují kolaboranti, jak řekl jeden z řečníků Jan Korál.

Josef Hörl z Národní domobrany mluvil mimo jiné o tom, že v Česku panuje fašistická totalita a že na pracovníky televize si posvítí občanské vyšetřovací komise a občanské soudy.

Témata:  Česká televize demonstrace

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 10:28

V noci Rusové provedli útoky na energetickou infrastrukturu ve třech oblastech Ukrajiny

V noci na dnešek Rusové provedli útoky na energetickou infrastrukturu ve třech oblastech Ukrajiny, což způsobilo poškození zařízení a zranění alespoň jednoho pracovníka. Oznámil to podle ukrajinských médií ministr energetiky Herman Haluščenko. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy