Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Ve středních Čechách zemřelo při nehodách od pátku pět lidí

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Od pátečního večera do dnešního rána zemřelo na středočeských silnicích pět lidí. Tři lidé zahynuli a další člověk se zranil při noční nehodě osobního auta u Okřínku na Nymbursku. Auto narazilo do stromu. Další dva lidé zemřeli v pátek večer na Mladoboleslavsku po nehodě tří aut, dalších šest lidí se zranilo, řekla ČTK policejní mluvčí Lucie Nováková.

Informaci o noční nehodě na Nymbursku přijala policie krátce před 2:45. Na místě zemřela pětadvacetiletá žena a pětatřicetiletý muž, kteří seděli na zadních sedadlech.

Třicetiletý řidič byl s těžkým zraněním převezen do nemocnice, svým zraněním ale po převozu podlehl. Třiadvacetiletý spolujezdec sedící na předním sedadle vyvázl s lehkým zraněním. "Příčiny a okolnosti nehody jsou v šetření," řekla Nováková.

Dva lidé zemřeli v pátek večer u Dolního Bousova na Mladoboleslavsku. Nehoda se stala kolem 19:30, srazily se při ní tři osobní vozy. Šest dalších lidí se zranilo, záchranáři je převezli do nemocnice v Jičíně a Praze. "Na místě zemřeli dva lidé, řidič narozený v roce 1994 a spolujezdkyně narozená v roce 1998," řekla Nováková.

Témata:  dopravní nehody nehody aut Středočeský kraj

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 21:04

Češi pracují na zajištění další munice pro Ukrajinu, přiznal Fiala

Česko má nasmlouváno 180 tisíc kusů dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu a pracuje na zajištění dalších 300 tisíc kusů, prozradil premiér Petr Fiala (ODS) britskému deníku Financial Times. Evropa musí podle Fialy posílit také vlastní obranu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy

Zbyněk Stanjura /ODS/

Podle Stanjury ODS nepočítá s vytvořením vládní koalice s hnutím ANO

Podle ministra financí a prvního místopředsedy ODS Zbyňka Stanjury strana nepočítá s možností vytvoření vládní koalice s hnutím ANO po příštích sněmovních volbách v roce 2025. Stanjura to uvedl v České televizi v podvečer. Podle něj se ODS bude příští rok snažit o volební vítězství s cílem získat pozici premiéra a stát se nejsilnější vládní stranou.