Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Topolánek si nebere servítky: Babiš je tmou plížící se kariérní komouš a estébák

Mirek Topolánek
Mirek Topolánek
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Bývalý premiér a někdejší kandidát na prezidenta Mirek Topolánek se tvrdě navezl do českých politiků, především do premiéra Andreje Babiše. I když ho přímo nejmenoval, připomněl, že se 17. listopadu položil věnec na Národní třídě v noci, aby se vyhnul pozornosti a lidem.

Topolánek uplynulý rok často a velmi svérázně komentoval politickou situaci v Česku. A se svými poznámkami pokračuje i v roce novém. „Včera do dna a dneškem počínaje je čas na odraz ode dna. Přeji nám všem k tomu hodně zdraví, síly, veselé mysli a odvahy! Jako jsme měli před 30ti lety,“ popřál Čechům do roku 2019.

Nenechal si ujít ani projev svého někdejšího stranického kolegy a současného předsedy Senátu Jaroslava Kubery. „Oslavy výročí pokazily květiny v koši, bojím se, co bude letos, řekl Kubera... Tak to tedy ne, Jardo. Oslavy pokazil tmou plížící se kariérní komouš a estébák. Letos bude doufejme v koši on!“ přeje si Topolánek s odkazem na premiéra Andreje Babiše..

Kromě toho se ještě na konci roku uplynulého navezl do českých politiků. „Tohle je společným rysem všech náfuků, jájínků, bublin, buldozerů, nabobů, populistů, falešných spasitelů a sociopatů ( a v neposledním dikátorů, ale tam snad ještě nejsme) v politice: neschopnost brát sebe sama trošku s nadhledem a snést satiru a srandu na svoji osobu,“ rýpnul si někdejší kandidát na prezidenta.

Témata:  Mirek Topolánek Jaroslav Kubera Andrej Babiš

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy