Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Agresor v Praze zaútočil na dvě dívky. Jedné šlápl na hlavu

Policie ČR, ilustrační fotografie
Policie ČR, ilustrační fotografie
Foto: Evgeny Petrov / INCORP images

Praha - Drsnému útoku čelily dnes nad ránem dvě dívky v Praze. Agresor je napadl pěstmi a jedné z nich dokonce šlápl na hlavu. Vzápětí ho ale zadrželi strážníci.

Celý incident vypukl před hudebním klubem. Osmnáctiletá slečna se zastala svého kamaráda a od druhého mladíka vzápětí dostala pěstí do obličeje. Podobně dopadla její sedmnáctiletá kamarádka, která se pro změnu chtěla zastat jí. I tu mladík srazil.

Poblíž ale zrovna procházeli strážníci, kteří zaslechli volání o pomoc a zahlédli tři dívky běžící Bubenskou ulicí. Před nimi utíkali dva mladíci. "Dívky na strážníky volaly, ať je zastaví. Hlídka proto muže doběhla," uvedla mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Poté, co na místo doběhly i dívky, strážníkům vysvětlily, že jeden z mladíků je měl před hudebním klubem v Praze 2 napadnout pěstí do obličeje. Slovně ale nejprve urážel jejich kamaráda. "Stoupla jsem si mezi ně, abych zamezila dalším urážkám svého kamaráda," popsala strážníkům dívka. Pak ale ihned dostala pěstí do obličeje, až upadla na zem.

Ani to ale agresorovi nestačilo, protože jí ještě surově dupl na hlavu. O tom svědčil i čerstvý otok v jejím obličeji. Když se kamarádka ještě uvedla, že když se pokusila mladíkovi v jeho počínání zabránit, dostala od něj facku i ona.

Zraněné dívce se pak udělalo nevolno a strážníci jí museli přivolat záchrannou službu. Jednadvacetiletý mladý muž se ke všemu přiznal a na svou omluvu dodal, že slečnu udeřit nechtěl, ale cílil na jejího kamaráda, který ho předtím urážel. Mladíka strážníci zadrželi a předali republikové policii.

Témata:  krimi napadení Policie ČR

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

26. dubna 2024 21:50

Biden poprvé deklaroval, že chce debatovat s Trumpem

Listopadovým prezidentským volbám v USA by měly předcházet předvolební duely obou kandidátů. Úřadující prezident Joe Biden se v pátek jasně vyjádřil, že nejpozději na podzim je ochoten debatovat s republikánským vyzyvatelem a svým předchůdcem Donaldem Trumpem, informovala AP. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy