reklama

Čeští hokejisté se v klíčovém zápase letošního mistrovství střetli s týmem Německa. Po tvrdém boji zvítězili Češi 5:1. A právě toho využil Fiala ve svém statusu na sociálních sítích.

„Mám takovou radost, že jsme dali Němcům pořádný klepec,“ pochvaloval si poslanec. „Volte SPD a Česká republika bude na 1. místě. Poražme Německo i v Evropské unii!“ apeluje na voliče.

Jenže podle mnohých to Fiala poněkud přepískl. „Kdyby oba týmy spolupracovali, dali by mnohem více branek. Zápas by nebyl tak zajímavý, ale výsledek by byl lepší pro všechny... Stejně jako u voleb. Když nebudete strašit bojem, nikdo vás nebude volit,“ vzkázal mu pan Pepa.

Další diskutující Fialovi připomněl, že ani SPD nemá čistý štít. „Štěstí, že hokej a úspěch našeho týmu nemá nic společného s tupou ideologií SPD… Váš Balda, kandidáti v jakýchkoliv volbách, kterým jde jen o osobní prospěch a IQ mají houpacího koně, to je to co by jste měli řešit,“ napsal pan Jaroslav.

Někteří ale byli mnohem kritičtější. „Německo je náš partner, ty ubožáku,“ rýpnula si naštvaná Češka. A pochopené neměli ani ti, kteří SPD volit chtějí. „Volím 28..... Buďte ovšem tak laskaví, nemíchejte politiku a sport,“ vyzval Fialu jeden z jeho voličů.