Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Trable mezi partnery: Žena pobodala muže, ten šel spát. Pomoc mu zavolala až za 12 hodin

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Krasíkov - Další případ napadení mezi partnery se stal tentokrát v Krasíkově na Orlickoústecku, kde žena pobodala svého druha. Pomoc mu zavolala ale až 12 hodin po útoku, kdy se mu začalo dělat špatně. Čtyřicetiletý muž měl v hrudníku šesticentimetrovou ránu a navíc krvácel z ramene. Podle lékařů je až neuvěřitelné, že tak dlouhou dobu bez ošetření přežil.

Tak zoceleného pacienta jsme už dlouho neošetřovali, tvrdili lékaři. A o tomto případu se podle nich bude v odborných kruzích ještě hodně dlouho mluvit.

Žena v noci na pondělí bodla svého druha přímo do hrudníku a to deseticentimetrovou čepelí nože. Rána prošla do hloubky šesti centimetrů. Pak ostří ještě poranilo rameno a muž krvácel. Šel spát, ráno se mu ale začala motat hlava, takže mu družka zavolala pomoc.

Když lékaři slyšeli o bodné ráně, hodně spěchali. Muž byl s dírou ve hrudi při vědomí, nepožadoval ani léky na bolest. Záchranáři ho okamžitě odvezli do nemocnice v Olomouci, kde ho čekala operace. Naopak jeho družka mířila na výslech.

Policisté čekají na lékařskou zprávu, zatím ještě není jasné, z čeho žena může být obviněná. Spekuluje se i o pokusu o vraždu. Motiv zůstává pro policii neznámý. Zatím ani není jasné, zda rozpory přiživil alkohol.

Témata:  krimi pokus o vraždu Zdravotnická záchranná služba

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy