Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zloděj si vesele kradl na dvoře. Z místa činu už se téměř nedostal, někdo ho tam zamknul

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Praha - Do svízelné situace se dostal zloděj, který se vloupal do skladu ve dvoře na pražském Žižkově. Zatímco si plnil tašku cigaretami a zapalovači, někdo zamkl dvůr. A muž se pak nadřel, aby se dostal ven. Bohužel pro něj to bylo přímo v záběru bezpečnostní kamery.

Vypadá to, že se jen tak prochází, ve skutečnosti ale kouká, co by kde ukradl. Tyhle dveře jsou zamčené, tak to zkusí přes dvůr. A dostane se do skladu.

Tam zloděj odcizil doutníky, dýmky a další kuřácké příslušenství. Jenže mezitím někdo, kdo o něm nevěděl, zamyká dvůr. A zloděj má najednou problém.

Vrata nechtějí povolit. Muž dumá s doutníkem v ruce i v ústech a koumá, co dál. Slyší, jak jde někdo po ulici a zkouší ho přesvědčit, aby mu otevřel.

Jenže smůla. Nezbývá než popadnout tašku plnou lupu a zkusit to přes zeď. Taška je ale moc těžká, přes zeď to s ní nejde. Zloděj musí nějaké věci vyházet na ulici, další mu padají do dvora. Je to hodně vydřený lup.

Po několika minutách a s vypětím všech sil se muž ze zamčeného dvora dostal. Nejspíš mu to ale nebude nic platné. Jeho obličej totiž už všichni znají.

Podobných expertů je víc než dost. Zůstávají zamčení v obchodech, hernách nebo na čerpacích stanicích. Někteří vlezou do pasti úplně sami a pomáhat jim musejí ti, od kterých by to chtěli asi nejméně.

Témata:  krádeže lidé

Aktuálně se děje

4. května 2024 8:22

Morawiecki si kopl do EU. V Polsku vzbudila jeho slova pozdvižení

Bývalý polský premiér Mateusz Morawiecki označil Brusel v rozhovoru pro maďarský týdeník Mandiner za hrozbu pro evropskou demokracii. EU podle něj zadržením fondů ovlivnila výsledek polských parlamentních voleb. Představitelé současné polské vlády jej za tyto výroky ostře zkritizovali. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy