Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nehoda na střelnici: Muži se při tréningu roztrhla hlaveň brokovnice

Policie ČR, ilustrační fotografie
Policie ČR, ilustrační fotografie
Foto: Evgeny Petrov / INCORP images

Mladá Boleslav - Roztržená hlaveň brokovnice dnes zranila muže, který dopoledne trénoval střelbu na střelnici v Kněžmostě na Mladoboleslavsku.

Policisté dnes dopoledne vyjížděli k oznámení nehody a zranění na střelnici v Kněžmostě na Mladoboleslavsku. Ukázalo se, že muži, který si přijel dopoledne na střelnici zastřílet, selhala brokovnice. Po výstřelu se její hlaveň roztrhla.

Muž byl lehce zraněn na ruce, ale nehoda musela být podle zákona oznámena policii. Ta na místě zasahovala a brokovnici si odvezla k balistickému zkoumání.

Na střelnici v Kněžmostě už po nehodě nikdo nezvedal telefon, takže se správce střelnice nemohl k incidentu vyjádřit. V areálu této střelnice mohou střelci využívat kryté střeliště a terče do vzdáleností 100 a 200 metrů. Na střelnici se také provozuje střelba brokovnicí na asfaltové holuby.

Témata:  střelba Mladá Boleslav zbraně Policie ČR

Aktuálně se děje

5. května 2024 21:00

EU přidá platformu Voice of Europe na sankční seznam, řekla Jourová

Evropská unie zahrne do připravovaného balíku sankcí i mediální platformu Voice of Europe, řekla eurokomisařka Věra Jourová v nedělním vydání diskuzního pořadu Otázky Václava Moravce. Česko ji na svůj národní sankční seznam zařadilo již na konci března. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy