Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muž nahlásil, že našel v bytě mrtvou ženu. Odvedli ho v poutech

Pachatel zadržen, ilustrační fotografie
Pachatel zadržen, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Praha - Nález bezvládné ženy ve svém bytě oznámil na tísňovou linku v úterý večer muž z pražského Braníku. Přivolaní záchranáři už jí nemohli pomoci a zjistili, že dotyčná s největší pravděpodobností zemřela násilnou smrtí. Muž se nakonec ze svědka změnil v podezřelého a policisté ho odvezli v poutech.

Vražda začala vycházet najevo kolem 20. hodiny, když muž zavolal záchranku do panelákového bytu ve Vavřenově ulici k bezvládně ležící ženě.

Lékaři však už nezbylo, než konstatovat smrt. Zároveň zjistil, že na jejím těle jsou stopy násilí. Případ si tak převzali kriminalisté z mordparty.

Zmíněný muž tvrdil, že nebyl doma a ženu nalezl mrtvou při svém příchodu. Kriminalisté ho dlouho vyslýchali ve služební dodávce, nakonec ho s pouty na rukou převezla hlídka na služebnu.

Podle jednoho ze sousedů neměl muž stálou partnerku a mohla to tedy být náhodná známost. Kriminalisté na místě činu zajišťovali stopy dlouho do noci. U zemřelé nařídili soudní pitvu.

Témata:  krimi vražda

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 20:49

Bělorusko tvrdí, že úspěšně zabránilo pokusu o dronové útoky z Litvy

Šéf Běloruského výboru pro státní bezpečnost (KGB) Ivan Tertel tvrdí, že jeho země úspěšně zabránila pokusu o dronové útoky z Litvy směřující na hlavní město Minsk a jeho okolí.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy