Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Co přinese podzim na Barrandově? Seriály i talk show

TV Barrandov
TV Barrandov
Foto: TV Barrandov

Praha - Páteční večery na TV Barrandov budou patřit novému kriminálnímu seriálu Doktorka Kellerová v hlavních rolích s Kateřinou Brožovou, Janem Šťastným, Miroslavem Etzlerem a Markem Vašutem. Vrátí se také pořady, které se těší velké divácké oblibě.

Podzimní páteční večery budou na Barrandově patřit novému kriminálnímu seriálu Doktorka Kellerová v hlavní rolích s Kateřinou Brožovou, Janem Šťastným, Miroslavem Etzlerem a Markem Vašutem.  Děj seriálu se bude točit kolem psychiatričky Kellerové, která za sebou zanechává svou minulost a začíná zcela nový život, se kterým je spojena soukromá praxe v oboru psychiatrie. Řeší neobvyklé případy běžných lidí, které se v životě mohou stát komukoli z nás. Důležité je pro ni rozklíčovat, zda se jedná pouze o právní problém, nebo je v tom hlubší, psychologická podstata. 

"Doktorka Kellerová se rozvedla, opustila původní profesní prostředí a přestěhovala se jinam. Nyní má svou novou kancelář, ordinaci, rozšířila své profesní kompetence a dostává se do úplně jiných prostředí. Potkává nové postavy, řeší nové příběhy a hledá sama sebe. Nachází v sobě úplně jiný potenciál a sílu, má vize ve vztahu k okolí i k životu, což je herecky velice zajímavé. Pro mě osobně to byla krásná zkušenost," prozradila v tiskové zprávě Brožová.

Diváci se mohou těšit také na návrat oblíbeného moderátora Aleše Cibulky. Tentokrát si však nebude zvát známé osobnosti do divadla, ale naopak se za nimi sám vydá do jejich domovů v rámci nového pořadu Můžu dál? "Ač jsem už moderoval hodně pořadů, něco takového jsem ještě nezažil. Je to jako splněný sen, protože jsem dostal od majitele TV Barrandov otázku: Co by mě bavilo? Co bych tedy chtěl dělat? Bylo to na poradě, kde byli přítomni majitel televize, programový ředitel a Jakub Wehrenberg jako režisér. Každý jsme přišli s nějakým nápadem a upekli to vzájemně," prozradil moderátor.

Další novinkou je talk show Nebezpečné vztahy, kterou bude provázet Honza Musil a bude se v ní snažit rozplétat jednotlivé spory účinkujících tak, aby našli společné řešení jejich problémů. "Kdysi jsem řekl, protože jsem spojovaný samozřejmě nejvíc s talk show, byť jsem dělal různé pořady za svoji éru v televizích, že nevezmu žádný jiný pořad, než bude show, kde budou hlavní roli hrát lidi, kterým budeme nějakým způsobem pomáhat a motivovat k tomu, aby ve svém životě věci nějakým způsobem změnili. To je zároveň odpověď, protože Nebezpečné vztahy, byť mají takhle úžasný název, tak je to hlavně talk show o normálních lidech, kteří žijí běžné životy a mají problémy, které my vlastně nějakým způsobem řešíme, a tak se dotýkají každého z nás," uvedl Musil.

Bořek Slezáček divákům ukáže všechno, co se v České republice nepovedlo v rámci pořadu Takhle si tu žijeme. "Je to pořad, který by měl lidi naštvat a zároveň bavit, což je velká výzva. Součástí budou poměrně obsáhlé reportáže o různých bizarních projektech a vůbec o způsobech, jak se dají peníze z veřejných rozpočtů nebo dotací vyhazovat oknem. A tím si v podstatě dáme razítko na to, co si tady všichni myslíme a takhle si tu s tím žijeme," prozradil o novém formátu Bořek Slezáček.

Ve studiu budou kromě moderátora přítomni také hosté z řad novinářů a známých osobností. "Budeme si povídat, ale ne vždy a nutně k tomu danému tématu. V reportážích už bude řečeno všechno a rozebírat pořád dokola, že se tu holt dějí takové věci, by asi nikoho moc nebavilo. Budeme si z toho tedy dělat spíš legraci a snažit se to odlehčit, co jiného nám v této souvislosti zbývá," dodal.

V podzimním programovém schématu byly zachovány formáty, které se těší velké divácké oblibě. Sobotní večer bude i nadále patřit pořadu Eekluziv Kateřiny Brožové, pokračuje také zábavný pořad Vtip za stovku s Václavem Vydrou a Michalem Novotným nebo kuchařská show Kolotoč v kuchyni.

Nebudou chybět ani případy ze soudního prostředí inspirované skutečnými lidskými osudy v pořadu Soudkyně Barbara, na své si přijdou i fanoušci soutěží v pořadu Česká tajenka a v pořadu Popelka se diváci dozví rady a tipy od módního guru Osmanyho Laffity. 

Témata:  TV Barrandov televize

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy