Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

AC/DC přijedou do Prahy s rebelem Axlem Rosem z Guns N' Roses, nahradí Briana Johnsona

Axl Rose
Axl Rose
Foto: Ed Vill

Praha - Fanoušci legendární australské hard-rockové skupiny se nyní rozdělili na dva póly krátce po tom, co se na oficiálních Facebookových stránkách AC/DC objevila smutná zpráva. Zpěvák skupiny Brian Johnson kvůli zdravotním problémům turné nepojede, a nahradí ho Axl Rose.

S kapelou pojede celé turné, tedy i to pražské, které se koná 22. května v Letňanech. Dále se potvrdilo i to, o čem fanoušci tajně spekulovali. Když Guns N' Roses po skoro čtvrtstoletí ohlásili turné, v rámci něj byla ohlášena i dvouměsíční pauza mezi jednotlivými měsíci. Právě tato pauza slouží Axlovi k tomu, aby úspěšně zdolal a prozatím nahradil Briana v AC/DC.

"Členové AC/DC děkují Brianu Johnsonovi za oddanost kapele po celé roky. Přejeme mu mnoho štěstí do budoucna a také brzké uzdravení. I když jsme si velmi přáli, aby naše turné skončilo stejně jako začalo, naprosto chápeme Brianovo rozhodnutí dál nepokračovat a neriskovat tak své zdraví. Vážíme si přátelské nabídky, kterou nám dal Axl Rose, a společně s kapelou odehraje 10 odložených amerických koncertů a také celou evropskou část turné," píše na Facebookových stránkách manažer kapely.

Fanoušci se bouří se slovy, že Axl nemá ani malou šanci Briana vyzpívat. Dále nechtějí trpět zpoždění před koncerty, které jsou u Axla již tradiční. "Na koncert jsme čekali o 45 minut déle. Bylo to zdlouhavé a nudné," píše v komentářích pod příspěvkem fanynka. "S Axlem to nemá cenu, nemá ani desetinu toho, co Brian," pokračuje dál.

Témata:  skupina AC/DC Axl Rose

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 13:46

Černochová vymění šéfa Vojenského zpravodajství. Bude jím Bartovský

Vláda ve středu na návrh ministryně obrany Jany Černochové (ODS) odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Bartovského ředitelem Vojenského zpravodajství (VZ). Po úterním projednání na plénu sněmovního obranného výboru tak byly splněny zákonné podmínky pro jeho jmenování.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy