reklama

Akci zahájí v 17:00 česká skupina Doctor Victor. V 18:30 začne produkci americká formace Tyler Bryant and the Shakedown, která AC/DC doprovází na evropské části jejich turné. AC/DC by na pódium měla dorazit v 19:45.

Většina fanoušků zatím zůstává v prostoru před areálem mezi stánky, kde se lze občerstvit za koruny. Veškeré platby u stánků s občerstvením uvnitř areálu lze uskutečnit pouze bezhotovostně. Před vchodem je množství míst, kde lze zakoupit nabitou kartu v hodnotě 300 až 1000 korun, kartu je možné později dobít. Fronty se zde zatím netvoří. Pokud zákazník nevyčerpá limit, může přes internet požádat o vrácení zbytku peněz na svůj účet.

Pořadatelé původně oznámili, že je koncert vyprodaný. Poté, co nemocného zpěváka AC/DC Briana Johnsona nahradil zpěvák Guns N' Roses Axl Rose, někteří fanoušci využili možnost vrátit vstupenky. Lístky je proto možné zakoupit i v den konání koncertu.

Již v metru se cestující z hlášení dozvědí, že v okolí areálu je nedostatek parkovacích míst. K dispozici není žádná úschovna zavazadel ani šatna. Dopravní podnik oznámil, že v době po skončení koncertu ve 22:30 až 24:00 výrazně posílí provoz metra i autobusu linky 195.