Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Pražský Majáles se kvapem blíží, na jaké kapely se můžeme těšit?

Richard Krajčo a Kryštof
Richard Krajčo a Kryštof
Foto: 4press.cz

Praha - Každoroční studentské oslavy v podobě Majálesu se blíží. Pražský Majáles startuje už tento pátek a na třech pódiích se představí to nejlepší z české hudební scény v čele s kapelami Kryštof, Mandrage nebo Xindlem X.

Oslavy započnou v pátek 29. dubna už v dopoledních hodinách Majálesovým průvodem, který v 10:15 vyrazí od Májku na rohu ulic Vodičkova a Jungmannova. Dále bude pokračovat cetrem města až do Holešovic.

Ta největší párty se potom uskuteční v pražských Letňanech. Letošní sbírka účinkujících, která se představí na pódiích, je opravdu rozmanitá. Na Krušovice stage vystoupí kapely HighLights, Slza, Sto Zvířat, Jelen, Xindl X, Mandrage a Kryštof.

Dalšími účinkujícími na Město Praha stage budou The Chapels, Rybičky 48, UDG, Skyline, Vypsaná Fixa, Wohnout + Eva Pilarová a Horkýže Slíže. Fajn Rádio stage pak rozezní Voxel, ATMO Music, Paulie Garand, Marpo, Majk Spirit a Kontrafakt.

Témata:  skupina Kryštof Majáles

Aktuálně se děje

1. května 2024 9:25

Polsko odmítlo chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do armády

Polsko nebude chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do ozbrojených sil, uvedl v úterý náměstek polského ministra zahraničí Andrzej Szejna. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy