Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Letní festival Votvírák slaví 10. výročí

Mandrage
Mandrage
Foto: 4press.cz

Praha - Festival Votvírák, tradičně otevírá festivalovou sezónu a za 10 let své existence se stal legendou. Každoročně na něm vystoupí desítky předních českých a slovenských kapel.

Ani letos nebudou na multižánrovém hudebního svátku chybět velká jména předních českých a slovenský kapel. Mezi nimi jsou například Kryštof, Chinaski, Richard Müller, Mandrage, Mig 21, Wohnout, Sto zvířat, Vypsaná fixa, Zoči Voči, Visací zámek, UDG, -123 min., Rybičky 48, O5&Radeček, Arakain, Horkýže Slíže, Dymytry, Harlej, Törr, H16, Marpo & Troublegang, Moja Reč, Prago Union, Smack, Indy&Wich+ LA4, Rest & MC Gey a mnoho dalších.

KAždoročně festival Votvírák navštíví kolem osmdesáti tisíc lidí. Barvou letošního ročníku a oslav spojených s výročím je žlutá. Pravidelní návštěvníci hudebního festivalu, jsou na sociálních sítích vyzýváni, aby se oblékli do žluté a pomohli tak rozzářit festival v barvě slunce.

Návštěvníky také čekají prodloužené noci a to hned na několika barech, non stop zóna s kvalitní hudební produkcí a samozřejmě nebdue chybět ani pořádný ohňostroj.

Slavit se bude symbolicky 10. - 12. června na tradičním místě, kterým je letište v Milovicích u Prahy.

Témata:  skupina Kryštof Skupina Chinaski skupina UDG skupina Arakain Richard Müller skupina Mandrage

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 19:30

Situace na frontě se stále zhoršuje, přiznala ukrajinská armáda

Velitel ukrajinské armády Oleksandr Syrskyj dnes na Telegramu informoval o zhoršující se situaci na operační i strategické úrovni ukrajinských vojsk na frontě. Tuto skutečnost sdělil také západním spojencům během virtuálního zasedání kontaktní skupiny pro Ukrajinu. Zároveň ruská armáda oznámila dobytí dvou vesnic v Doněcké oblasti a průlom v ukrajinské obraně.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy