Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Herec Jiří Pomeje má rakovinu hrtanu

Jiří Pomeje
Jiří Pomeje
Foto: Korzo

Praha - herci Jiřímu Pomeje (52) diagnostikovali rakovinu hrtanu. Informaci potvrdila jeho manželka Andrea (28). Čeká ho nyní několikatýdenní léčba a ozařování.

Jiří Pomeje je na dně! Herci a producentovi lékaři po vleklých problémech s hlasivkami objevili zhoubný nádor. Trpí rakovinou hrtanu."Toho jsem se obával, mám bohužel opravdu zhoubný nádor," přiznal zlomený herec. Jiří Pomeje nejdříve ztratil hlas a lékaři mu nasadili antibiotika. Zdálo se, že má jen virózu, skutečná diagnóza je však mnohem horší.

Léky producentovi nepomohly, stejně jako obstřiky hlasivek. Až podrobné vyšetření v Ústřední vojenské nemocnici v pražských Střešovicích odhalilo, že má Pomeje výrůstek na jedné hlasivce.

"Musím s tím okamžitě na operaci a děsím se výsledků histologie," uvedl tehdy pro deník. Nádor sice lékaři operačně odstranili, ani to však nepomohlo. Vyšetření jeho obavy potvrdily, 52letý herec má rakovinu hrtanu.

Témata:  Jiří Pomeje rakovina herci

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy