Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tomáš Klus se vrací na pódia. RecyKlus tour 2016 přijede to těchto měst

Tomáš Klus
Tomáš Klus
Foto: Sony Music

Liberec - Fanoušci se radují. Oblíbený český písničkář a poslední roky i jeden z nejoblíbenějších českých zpěváků Tomáš Klus se vrací na pódia. Je mezi městy navštívené v rámci Recyklus tour i Vaše město?

O tom, že je Tomáš opravdu oblíbeným českým zpěvákem nejen na české hudební scéně vypovídá i to, že se poslední roky čím dál častěji umisťují jeho písničky v předních příčkách hitparád, a Tomáš zároveň též boduje v anketě Zlatý Slavík Mattoni. Kromě toho se ale stal velikou konkurencí Karla Gotta, a v roce 2012 ho dokonce sesadil z prvního místa.

Nyní Tomáš krátce po narození syna Alfréda Klus oznámil data svého RecyKlus tour 2016. Je mezi nimi i Vaše město? To se můžete podívat níže.

RecyKlus tour 2016: 30. září - Havlíčkův Brod1. října - Hradec Králové7. října - Plzeň8. října - Liberec15. října - České Budějovice21. října - Praha30. října - Ostrava31. října - Ostrava3. listopad - Brno4. listopad - Brno19. listopad - Poprad20. listopad - Košice22. listopad - Trenčín23. listopad - Bratislava26. listopad - Olomouc

Témata:  Tomáš Klus

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 16:34

Francouzská policie zadržela 16letého přivržence IS, který chtěl útočit během olympiády

Francouzské orgány činné v trestním řízení zadržely a začaly vyslýchat 16letého chlapce, který avizoval, že chce spáchat útok během letní olympiády v Paříži. Policie u něj našla slib věrnosti teroristické síti Islámský stát (IS). Případ převzala prokuratura, která se zabývá teroristickými činy, informovala ve středu francouzská zpravodajská televize BFM.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy