Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Miloš Meier se dnes vydává na sólové turné. Začne v Polné u Jihlavy

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Polná - Právě dnes 15. 3. začíná v Polné u Jihlavy sólové turné jednoho z nejuznávanějších českých bubeníků Miloše Meiera. Jeho bubenická show s názvem DRUMMING SYNDROME získává již více než čtyři roky čím dál větší pozornost fanoušků i hudebních kritiků.

V programu svých vystoupení Drumming Syndrome hraje Miloš Meier spoustu bubenických sól, skladby kapel ve kterých působí, a také skladby, které byly napsány speciálně pro tento projekt. Nedílnou součástí akce bývá Milošovo vyprávění o zkušenostech a zážitcích, které nasbíral na domácí i zahraniční scéně, o vybavení, které používá, v případě zájmu proběhne i veřejná diskuze. Po skončení akce bývá ještě setkání u Drumming Syndrome stánku, kde je možnost vzít si plakát, zakoupit signature paličky a další merchandise.

Miloš Meier spolupracuje s veličinami české hudební scény (Michal Pavlíček, Kamil Střihavka, BSP, Supergroup.cz, Daniel Landa, Pražský Výběr, Stromboli), což přitahuje na jeho vystoupení i kolegy muzikanty a hudební fajnšmekry. Kromě toho vystupuje s kapelami Dymytry a Stroy, díky čemuž má také spoustu fanoušků z řad rockerů a metallistů.

Díky vysoké úrovni Drumming Syndrome vystupoval Miloš Meier s tímto programem na největších bubenických festivalech v Evropě – Meinl Drum Festival (po boku světové bubenické špičky používající činely Meinl), Drummersday v Holansku (ve společnosti belgických a holandských bubenických hvězd), a dokonce La Rioja Drumming Festival ve Španělsku, který je jedním z největších bubenických festivalů na světě. Miloš tak měl možnost sejít se na jednom pódiu s Rayem Luzierem z kapely Korn, s Tommym Aldridgem (ex. Ozzy Osbourne a Whitesnake) nebo s Chrisem Colemanem (Prince). V roce 2013 zahrál Miloš i v Itálii na prestižním veletrhu hudebních nástrojů v italské Bologni.

Miloš Meier DRUMMING SYNDROME (BUBENICKÁ SHOW):15. 03. 2016 – Polná30. 03. 2016 – Karlovy Vary31. 03. 2016 – Plzeň06. 04. 2016 – Ostrava07. 04. 2016 – Opava30. 04. 2016 – Chrudim04. 05. 2016 – Praha, Hard Rock Café05. 05. 2016 – Liberec

Témata:  supina Dymytry koncert

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy