Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Čech si šel plnit sny do britského X Factoru. Stalo se něco neuvěřitelného

Logo soutěže X Factor
Logo soutěže X Factor
Foto: Reprofoto YouTube

Londýn - Jakoby Česko nemělo ze světa posměchu už dost. Nyní se přímo světelnou rychlostí rozšířilo internetem video z nové série britského X Factoru, ve které vystoupil mladý Čech se svojí vlastní písní. A výsledek? Jednoznačná katastrofa, avšak účastník ze svojí neohrabané show dokázal vytěžit maximum a roztančil celou porotu včetně natáčecího štábu.

Pětadvacetiletý rodák z Prahy Martin Beck přijel do soutěže představit svojí vlastní píseň s názvem Friday Night (Páteční večer, pozn. Redakce),kterou doprovodil zajímavými tanečními kreacemi, a aby toho nebylo málo, pro dokreslení správné atmosféry použil stroj na výrobu kouře.

Porotě, ve které sedí proslulý Simon Cowell,  Sharon Osbourne nebo Nicole Scherzinger, se také nezapomněl důkladně představit. S nadšením sdělil, že do Británie přijel před pěti lety plnit své sny a tvrdě na tom pracuje, nyní se živí jako manažer v McDonaldu.

Vše vypadlo celkem nadějně do chvíle, než mladík zapěl první tóny. Na porotě je jednoznačně znát, že je z vystoupení v rozpacích a Simon nevěří vlastním očím. Martin Beck svůj výstup podtrhl kreacemi, které spíš než tanec připomínají hopsání. Avšak po chvíli se stane něco nečekaného.

Zpěvačka Nicole Scherzinger začne mladíka v jeho vystoupení podporovat a po chvíli se roztančí a rozezpívá celý zákulisní štáb včetně kameramanů. Třešničkou na dortu se pak stává rozjařená porota v čele s věčně nabručeným Cowellem.

Video okamžitě vzbudilo velkou pozornost jak na facebookovém profilu X Factoru, tak na You Tube, kde ho během pár dnů shlédly statisíce diváků. Jestli Martin postoupil není známo, jedno je však jisté, o popularitu nebude mít po svém vystoupení nouzi.

Témata:  X-Factor kuriozity Velká Británie

Aktuálně se děje

6. května 2024 18:12

Egyptské úřady: Hraniční přechod v Rafahu na jihu Pásma Gazy zůstává otevřený

Egyptské úřady oznámily, že hraniční přechod v Rafahu na jihu Pásma Gazy zůstává otevřený pro humanitární pomoc a pro průchody civilistů. Uvedla to agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy