Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 3. února

Zima, ilustrační fotografie
Zima, ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Počasí u nás bude ovlivňovat brázda nízkého tlaku vzduchu nad západní Evropou. Po její přední straně k nám bude proudit teplý vzduch od jihozápadu, zejména ve vyšších vrstvách atmosféry, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo nízkou oblačností nebo mrznoucí mlhy. Ojediněle slabý déšť nebo mrholení, i mrznoucí s tvorbou slabé ledovky, nebo déšť se sněhem. Na Šumavě k ránu polojasno, jinde jen ojediněle. Nejnižší teploty 0 až -4 °C, ojediněle kolem -6 °C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s nebo klidno.

Tlaková tendence: mírný až slabý pokles

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé až nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Zataženo nízkou oblačností nebo mrznoucí mlhy. Ojediněle, na západě k večeru místy déšť, i mrznoucí s tvorbou slabé ledovky, nebo déšť se sněhem. Ojediněle polojasno až jasno, zejména na Šumavě. Nejvyšší teploty -2 až +2 °C, ojediněle kolem 4 °C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s nebo klidno.

Tlaková tendence: slabý pokles nebo setrvalý stav

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 14:22

Španělský premiér Pedro Sánchez zvažuje rezignaci

Španělský premiér Pedro Sánchez ve středu uvedl, že zvažuje možné odstoupení v reakci na oznámení soudu, který zahájil vyšetřování premiérové ​​manželky na základě podezření z korupce. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy