Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a sobotu 4. března

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Po přední straně tlakové níže nad Britskými ostrovy bude do střední Evropy proudit teplý vzduch od jihozápadu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Polojasno až oblačno, k ránu ojediněle mlhy nebo i nízká oblačnost. Nejnižší teploty 6 až 2 °C, v západní polovině Čech kolem 0 °C. Mírný jihovýchodní vítr 2 až 6 m/s, na východě území čerstvý jižní 5 až 10 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách 20 až 25 m/s (90 km/h). V západní polovině Čech slabý proměnlivý vítr do 3 m/s.

Tlaková tendence: mírný pokles

Rozptylové podmínky: dobré, v západní polovině Čech místy mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Oblačno až polojasno, ráno ojediněle mlhy nebo i nízká oblačnost. Večer v Čechách od jihozápadu přibývání oblačnosti. Nejvyšší teploty 14 až 18 °C. Mírný jihovýchodní vítr 2 až 6 m/s, na východě území čerstvý jižní 6 až 10 m/s, místy s nárazy 15 až 20 m/s (70 km/h), na horách kolem 25 m/s (90 km/h). Večer se bude vítr v Čechách měnit na jihozápadní.

Tlaková tendence: mírný až silný pokles

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí jaro

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 9:38

Zvyšujete jaderné napětí, obvinila Čína alianci AUKUS

Čínský ministr zahraničí Wang Yi obvinil země zapojené do bezpečnostního paktu AUKUS z vyvolávání rozporů a zvyšování rizika šíření jaderných zbraní v oblasti jižního Tichomoří. Informovala o tom agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy