Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a sobotu 29. prosince

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Po okraji tlakové výše, zasahující od západu do střední Evropy, bude postupovat frontální systém, který v sobotu večer začne ovlivňovat počasí u nás, informuje portal.chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Zataženo až oblačno, místy, zejména na severu a severovýchodě déšť, v polohách nad 600 m déšť se sněhem nebo sněžení. Nejnižší teploty +3 až -1 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s. Tlaková tendence: setrvalý stav Rozptylové podmínky: dobré, místy mírně nepříznivé Počasí přes den (07-24): Zataženo až oblačno, místy, zejména na severu a severovýchodě déšť, v polohách nad 700 m, na východě zpočátku nad 500 m srážky sněhové. Večer v Čechách od severozápadu srážky četnější. Nejvyšší teploty 2 až 6 °C. Mírný západní vítr 2 až 6 m/s, večer v Čechách postupně vítr čerstvý 4 až 8 m/s. Tlaková tendence: setrvalý stav, postupně mírný pokles Rozptylové podmínky: většinou dobré

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:21

Izrael pokračuje s přípravami ofenzivy do Rafáhu. Už staví stany pro civilisty

Izrael se podle tamních médií brzy chystá provést ofenzivu do města Rafáh na jihu Pásma Gazy, kde je podle armády poslední bašta palestinského teroristického hnutí Hamás. Tel Aviv už zahájil přípravy na evakuaci civilistů. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy