Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pondělí 28. ledna

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Počasí u nás ovlivní studená fronta, která se nad Alpami bude vlnit a za ní k nám začne proudit studený vzduch od severozápadu, informuje portal.chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Oblačno až zataženo, ojediněle, postupně ve východní polovině území místy s deštěm nebo deštěm se sněhem, nad 400 m sněžení. Ojediněle mrznoucí srážky. Nejnižší teploty 0 až -4 °C, zejména v Čechách místy kolem +1 °C, ojediněle tvorba náledí. Mírný jihozápadní vítr 3 až 7 m/s, na jihovýchodě Moravy slabý proměnlivý vítr do 3 m/s. Tlaková tendence: slabý vzestup Rozptylové podmínky: dobré, na jihovýchodě mírně nepříznivé Počasí přes den (07-24): Oblačno až zataženo, na západě a východě území místy, jinde ojediněle se sněžením. Srážky pod 400 m i smíšené nebo dešťové. Nejvyšší teploty 1 až 5 °C. Čerstvý jihozápadní vítr 4 až 8 m/s se bude měnit na západní, na jihovýchodě Moravy vítr mírný do 5 m/s. Tlaková tendence: většinou dobré Rozptylové podmínky: setrvalý stav, večer mírný vzestup

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy