reklama

Pondělí:
V noci oblačno až polojasno, ojediněle přeháňky. Během noci od jihovýchodu přibývání oblačnosti a postupně na Moravě a ve Slezsku déšť. Přes den zataženo až oblačno, večer místy i polojasno. Místy, během dne od jihovýchodu přechodně na celém území déšť nebo přeháňky, místy i bouřky. Ojediněle srážky vydatnější. Nejnižší noční teploty 13 až 9 °C. Nejvyšší denní teploty 15 až 19 °C, na severovýchodě až 21 °C, v 1000 m na horách kolem 11 °C. Mírný jihovýchodní až jižní vítr 2 až 6 m/s.

Úterý:
Oblačno až zataženo, místy přechodně i polojasno a ráno ojediněle mlhy. Během dne místy přeháňky a ojediněle bouřky. V noci a ráno na  jihozápadě déšť. Nejnižší noční teploty 12 až 8 °C. Nejvyšší denní teploty 15 až 19 °C, při zmenšené oblačnosti až 21 °C. Mírný jižní až jihovýchodní vítr 2 až 6 m/s se bude měnit na jihozápadní až západní.

Středa:
Oblačno až zataženo, na většině území občasný déšť nebo přeháňky, na východě místy i bouřky. K večeru od jihozápadu ubývání srážek a místy až polojasno. Nejnižší noční teploty 13 až 9 °C. Nejvyšší denní teploty 14 až 18 °C. Mírný západní až severozápadní, na východě zpočátku jihozápadní vítr 3 až 7 m/s, přechodně s nárazy kolem 15 m/s.

Čtvrtek:
Oblačno až polojasno, ojediněle přeháňky. Na severovýchodě zpočátku zataženo a místy déšť nebo přeháňky. Na jihozápadě k ránu ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty 11 až 7 °C. Nejvyšší denní teploty 17 až 21 °C, na severovýchodě 15 až 18 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s bude k večeru slábnout. 

Pátek:
Oblačno až polojasno, během dne ojediněle přeháňky. Ráno ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty 9 až 5 °C. Nejvyšší denní teploty 18 až 22 °C. Slabý proměnlivý vítr do 4 m/s. 

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí:
Většinou oblačno, během dne místy přeháňky nebo i bouřky. Nejnižší noční teploty 12 až 7 °C. Nejvyšší denní teploty 17 až 22 °C.