Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Máme pro vás tipy, jak s jarem probudit vaši krásu

Žena, ilustrační fotografie
Žena, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Praha - Zima je pro mnoho žen obdobím, kdy se doslova necítí ve své kůži. Nejsou to jenom nízké teploty, ale i nepříjemné sychravé počasí, nehledě na chřipkové epidemie. To se logicky projeví jak na fyzickém a psychickém stavu, tak i na celkové kráse. Po zimě však nastává jaro. A to je naopak obdobím, kdy může každá žena doslova rozkvést. Podívejte se spolu s námi na několik tipů, jak i vy můžete s nadcházejícím jarem probudit svou krásu.

Začněte šatníkem

S čím je jaro spojeno? S barvami, sluncem a vyššími teplotami. To znamená radikální obměnu vašeho šatníku. Všechno zimní oblečení tedy můžete uložit a vyměnit ho za zajímavé a elegantní jarní kousky. Pokud se podíváme na několik hlavních věcí, na které byste neměla zapomínat, jsou to rozhodně:

Šaty a sukně Elegantní a moderní topy Stylová trička a kalhoty

To vše samozřejmě ideálně ve stylových a výraznějších barvách. Zapomínat byste ale neměla ani na doplňky, jelikož právě ty dokážou vaší krásu podpořit. Jedním z takových jsou i moderní kožené kabelky. Kůže nadchne nejenom svým vzhledem, ale také svou kvalitou. Navíc kabelka jako taková je jistotou toho, že můžete mít všechny své nezbytné věci vždy při sobě. A to ať už jde o peněženku, telefon, papírové kapesníčky a desítky dalších věcí.

Šperky podpoří krásu každé ženy

Základ vašeho šatníku je dán. Na vás je už jenom volit správné kombinace, ve kterých vyjdete vstříc prvním příjemným slunečním dnům. Jakmile máte o skladbě vašeho outfitu jasno, nezapomínejte také podpořit svou krásu pomocí šperků. Ne vždy to musí být jenom zlato nebo stříbro, jelikož velmi dobře vypadá třeba i chirurgická ocel, různá bižuterie, stejně jako přírodní materiály.

Také platí, že v oblasti šperků je skutečně z čeho vybírat. Náušnice, prsteny, řetízky, stejně jako třeba i různé náhrdelníky, nebo stylové náramky. To vše jsou doplňky, které by v domácí šperkovnici neměly chybět žádné ženě. A ani u nich nezapomínejte na správné kombinace. Jsou možnosti, které se dokonale hodí pro volný čas a běžný den, stejně jako jsou možnosti, které by měly být spojeny výhradně jenom s výjimečnými událostmi. Příkladem je večeře s partnerem v příjemné restauraci.

Nebojte se ani změny vašeho účesu

Dost bylo oblečení a doplňků. Zaměřit se můžete také na svou vlastní krásu. Pokud jsou vaše vlasy po zimě zanedbané, je nejvyšší čas s nimi něco udělat. V první řadě byste se měla zaměřit na jejich péči. Zde pomůže kvalitní vlasová kosmetika, která jim může dodat vše potřebné, co si zaslouží. A to hlavně ve formě různých vitamínů, stejně jako ve formě dalších prospěšných látek, které mohou vlasy zpevnit, mohou jim dodat potřebný lesk, stejně jako mohou eliminovat třeba jejich mastnotu, či roztřepené konečky. Mezi hlavní směry, kterými se můžete vydat, dnes patří:

Kvalitní šampony Kondicionéry a balzámy Přípravky vlasové regenerace

Pomoci vám může také vaše kadeřnice, která z již kvalitních vlasů dokáže vytvořit něco, co vás i vašeho partnera dokonale nadchne. Jaro je obdobím změn, tak proč nezkusit něco nového i v oblasti účesu?

Jak je na tom vaše postava?

Také jste si přes zimu dopřávala kombinaci sladkých a nezdravých jídel? Jistě se to negativně podepsalo i na kráse vaší postavy. Proto nezapomínejte vstoupit do jarních dnů s postavou, na kterou můžete být hrdá. Jak na to? Můžete buď začít běhat, chodit do posilovny, či se zdravě stravovat. Nebo na to můžete jít chytřeji a jednodušeji. My doporučujeme liposukci, díky které se tým specializovaných lékařů postará o to, aby vaše postava vypadala opět dokonale. Jak vše funguje? V podstatě jenom odsají přebytečné tukové zásoby. A to v místech, kde si přejete. Ideální volba, jak si poradit třeba s řadou problémových partií.

Témata:  krása ženy

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 10:38

Trump tvrdí, že by Evropa měla dávat Ukrajině více peněz

Bývalý prezident USA Donald Trump ve čtvrtek vyzval Evropu, aby poskytla Ukrajině více finanční pomoci. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy