Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Skandál na soutěži Miss Moskva: Vítězka prodala panenství Arabům. Teď zmizela

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Moskva - Prestižní soutěž Miss Moskva provází pořádný skandál. Korunovaná královna krásy Anna Feschenko (17) totiž utekla z domova do Spojených arabských emirátů, aby tam prodala své panenství. Nyní už ale neozývá, zoufalá matka má strach o její život.

Krásná sedmnáctiletá modelka doma tvrdila, že za vítězství v Miss Moskva vyhrála dovolenou do Dubaje pro sebe a svou kamarádku. To ale její nejbližší známí a přátelé popírají. S dívkou prý byli dlouho v kontaktu a tvrdí, že z královny krásy se v Dubaji stala společnice "s výhodami".

Podle matky Anna prodala své panenství - a to za osm tisíc liber (přes 251 tisíc korun). Doufala, že z peněz pak bude moct zaplatit školné na univerzitě v Moskvě. Když pravý důvod cesty odhalila její kamarádka Ekaterina (19), která s misskou do Dubaje odletěla, okamžitě se prý vrátila domů.

"Jela jsem tam, protože mě Anna pozvala. Říkala, že je to odměna za účast v Miss Moskva," řekla novinářům Ekaterina. Anna prý nyní žije v bytě společně s dalšími mladými kráskami, které pracují jako eskort doprovod. "Říkala jsem jí, že tam nezůstanu a chci se vrátit domů," dodala.

Kráska kamarádku ještě přemlouvala, ať ji v Dubaji nenechává samotnou, Ekaterina se ale obměkčit nenechala. O takový způsob života nestála.

Matka si s dcerou nějakou dobu ještě psala textové zprávy, dokonce se údajně bavili i o návratu Anny zpět do Ruska. Teď se ale dcera přestala ozývat a matka propadla panice, informuje The Sun. "Koukám na různé pořady a když vidíte, co se tam děje... spěchala jsem na policii," řekla.

Moskevští policisté prověřovali různé stránky, na kterých by mohla modelka nabízet své panenství. Podle nich je pravděpodobné, že dívka před odletem do Dubaje našla sponzora. Pro rodinu bylo toto zjištění nečekanou ránou pod pás. Dívka se vždy angažovala v různých charitativních akcích a snila o cestování po světě. Teď nikdo neví, co s ní vlastně je.

Témata:  Miss Rusko Dubaj ženy

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:36

Tusk apeluje: Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu války na Ukrajině

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy